Bedrijfsprofiel

Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt hebben Nico Schaap en Maarten Verdoes de handen ineen geslagen wat in 2011 resulteerde in de oprichting van Schildersbedrijf Schaap & Verdoes.

Het jonge, flexibele en dynamische schildersbedrijf is sindsdien actief in en rond Katwijk. Zij verrichten schilderwerk voor o.a.: particulieren, kantoren, bedrijfspanden en praktijkruimtes.
Schildersbedrijf Schaap & Verdoes werken uitsluitend met kwaliteitsproducten welke een hoogwaardige bescherming leveren.

Werkzaamheden

Uw huis, appartement of bedrijfsgebouw is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het comfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Dat weten wij als geen ander.

Wij voeren uw onderhoudsproject dan ook met de nodige zorg uit.

Het resultaat is een langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers. Of dat nu een overheidsinstantie, een woningbouwcorporatie, een vastgoedpartij, een school, een particulier of een bedrijf is. Wij voeren uw opdracht uit met maximale aandacht voor kwaliteit.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
+ Kleuradvies
+ Schilderwerk
+ Afwerken wanden
+ Coating voor de vloer
+ Decoratieve technieken
+ Spuitwerk
+ Beglazing